Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Proizvođači grožđa i vina dužni su do 15.siječnja podnijeti Izjavu o berbi i Izjavu o proizvodnji.

 

 Proizvođači podnose obvezne izjave (izjava o berbi, izjava o proizvodnji, izjava o zalihama) u Regionalnim uredima Agencije (Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Mažuranićevo šetalište 24b u Splitu), a sukladno Pravilniku o registru vinograda, obveznim izjavama, pratećim dokumentima i podrumskoj evidenciji (NN br. 121/10, 132/10, 78/11) Izjavu o berbi te Izjavu o proizvodnji proizvođači su dužni podnijeti najkasnije do 15. siječnja.  Svi obrasci obveznih izjava mogu se preuzeti na internetskim stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

 

Dodajmo rečenome kako su i svi „mali proizvođači jakog alkoholnog pića“ (rakije) koji su upisani u Registar trošarinskih obveznika Carinskom uredu u Splitu, Službi za trošarine i posebne poreze (Kopilica 27) dužni podnijeti godišnje izvješće o ukupnoj proizvedenoj količini rakije za vlastite potrebe i to do 20. siječnja. Ako je proizvodnja bila manja od 20 litara nisu obvezni podnositi izvješće.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.