Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

LAG Brač kreće s provedbom svojih Lokalnih razvojnih strategija i organizira prvu informativnu radionicu kao pripremu za provedbu prvih natječaja na LAG razini u 2018. godini, koja će se održati u Nerežišćima (u galeriji), utorak - 16. siječnja, s početkom u 16 sati.

 Istog dana u Supetru, 16. siječnja, s početkom u 18.30 sati, radionica će se održati u uredu Lokalne akcijske grupe Brač, u Arnerić centru.

Slijedeća je na rasporedu u Pučišćima, četvrtak - 18. siječnja, s početkom u 16.00. Radionica će se održati u osnovnoj školi Pučišća.

Ista je zakazana u Postirima, 18. siječnja, s početkom u 18.30. Radionica će se održati u vijećnici općine.

Slijede radionice u Milni i Sutivanu. U Milni, ponedjeljak - 22. siječnja, s početkom u 16.00 u Centru za kulturu Milna, dok će istog dana biti još jedna u Sutivanu s početkom u 18.30 u knjižnici.

Na kraju ostaju radionice u Bolu i Selcima, u ponedjeljak - 29.siječnja. U Selcima s početkom u 16.00. u općinskoj vijećnici,te u Bolu, s početkom u 18.30. u Centru za kulturu Bol.

Tema prve informativne radionice  u  svim  navedenim  mjestima je mjera 1.1. - Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava. Riječ je o tipu operacija sukladnom mjeri 6.3.1. Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske.
Prihvatljivi korisnici ove mjere su male poljoprivredne gospodarske gospodarske veličine od 2.000 eura do 7.999 eura upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava sukladno Zakonu o poljoprivredi, a ulaganje se odvija na području LAG-a Brač.

U međuvremenu, za sve informacije dostupne su radnim danima u  uredu na adresi Žedno drage 37, u centru Arnerić, u Supetru, ali i na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..
Više informacija o radu Lokalnoj akcijskoj grupi Brač možete naći i na njihovoj službenoj web stranici.

Napominjemo, radionice  su  besplatne.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn