Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

LAG Brač kreće s provedbom svojih Lokalnih razvojnih strategija i organizira prvu informativnu radionicu kao pripremu za provedbu prvih natječaja na LAG razini u 2018. godini, koja će se održati u Nerežišćima (u galeriji), utorak - 16. siječnja, s početkom u 16 sati.

 Istog dana u Supetru, 16. siječnja, s početkom u 18.30 sati, radionica će se održati u uredu Lokalne akcijske grupe Brač, u Arnerić centru.

Slijedeća je na rasporedu u Pučišćima, četvrtak - 18. siječnja, s početkom u 16.00. Radionica će se održati u osnovnoj školi Pučišća.

Ista je zakazana u Postirima, 18. siječnja, s početkom u 18.30. Radionica će se održati u vijećnici općine.

Slijede radionice u Milni i Sutivanu. U Milni, ponedjeljak - 22. siječnja, s početkom u 16.00 u Centru za kulturu Milna, dok će istog dana biti još jedna u Sutivanu s početkom u 18.30 u knjižnici.

Na kraju ostaju radionice u Bolu i Selcima, u ponedjeljak - 29.siječnja. U Selcima s početkom u 16.00. u općinskoj vijećnici,te u Bolu, s početkom u 18.30. u Centru za kulturu Bol.

Tema prve informativne radionice  u  svim  navedenim  mjestima je mjera 1.1. - Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava. Riječ je o tipu operacija sukladnom mjeri 6.3.1. Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske.
Prihvatljivi korisnici ove mjere su male poljoprivredne gospodarske gospodarske veličine od 2.000 eura do 7.999 eura upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava sukladno Zakonu o poljoprivredi, a ulaganje se odvija na području LAG-a Brač.

U međuvremenu, za sve informacije dostupne su radnim danima u  uredu na adresi Žedno drage 37, u centru Arnerić, u Supetru, ali i na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..
Više informacija o radu Lokalnoj akcijskoj grupi Brač možete naći i na njihovoj službenoj web stranici.

Napominjemo, radionice  su  besplatne.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.