Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Jučer, 2. veljače, organizirana je u restoranu Maxim u Ljubljani prezentacija turističke ponude otoka Brača, Splitsko-dalmatinske županije i promocija nove zračne linije Ljubljana - Brač, slovenskog avioprijevoznika Adria Airways.

 

 

 

Prezentaciju su organizirale turističke zajednice otoka Brača u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije. Događanju su nazočili predstavnici medija, vodeći slovenski touroperatori i prijatelji Brača, među kojima valja spomenuti Milana Kučana, bivšeg predsjednika Republike Slovenije sa suprugom, koji su dugogodišnji brački gosti.

Goste večeri je pozdravila Metka Bradetic, direktorica predstavništva HTZ u Ljubljani i Ivana Marković, gradonačelnica grada Supetra. Tijekom večeri Adria Airways sretnom dobitniku je poklonila dvije povratne karte Ljubljana - Brač, a nakon prezentacije uslijedila je večera uz zvuke dalmatinske pjesme.

 

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.