Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Jučer, 2. veljače, organizirana je u restoranu Maxim u Ljubljani prezentacija turističke ponude otoka Brača, Splitsko-dalmatinske županije i promocija nove zračne linije Ljubljana - Brač, slovenskog avioprijevoznika Adria Airways.

 

 

 

Prezentaciju su organizirale turističke zajednice otoka Brača u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije. Događanju su nazočili predstavnici medija, vodeći slovenski touroperatori i prijatelji Brača, među kojima valja spomenuti Milana Kučana, bivšeg predsjednika Republike Slovenije sa suprugom, koji su dugogodišnji brački gosti.

Goste večeri je pozdravila Metka Bradetic, direktorica predstavništva HTZ u Ljubljani i Ivana Marković, gradonačelnica grada Supetra. Tijekom večeri Adria Airways sretnom dobitniku je poklonila dvije povratne karte Ljubljana - Brač, a nakon prezentacije uslijedila je večera uz zvuke dalmatinske pjesme.

 

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn