Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

LAG Brač poziva sve zainteresirane na iskaz interesa za organizaciju radionice izrade Poslovnog plana.

 

 Ispunite upitnik na njihovim stranicama i odaberite za koji tip operacije (6.3.1.- „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske Europske unije za financijsko razdoblje 2014.-2020." ili 6.2.1. - „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.") će LAG Brač organizirati radionicu.

Radionicama LAG Brač želi pružiti potporu dionicima s otoka Brača koji samostalno planiraju prijavu na navedene mjere, predviđeno trajanje radionice je tri dana a uvjeti za sudjelovanje na njima su:
• poznavanje navedenih tipova operacije
• poznavanje MS Office paketa (Excel)
• vlastito prijenosno računalo za potrebe radionice

Rok za prijavu iskaza interesa je  13.02.2018.


Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.