Brač Online

Portal otoka Brača - već 15 godina s vama

Od 21. do 24. ožujka 2018. godine u Supetru će se održati 13. po redu Međunarodni kulinarski festival "Biser Mora".

 
Ova vrhunska kulinarska manifestacija profilirala se kao najznačajnije natjecanje kuhara na Mediteranu i ima ocjenu prvorazrednog gastronomskog i turističkog događaja Hrvatske. Biser mora je mnogo više od samog natjecanja za kuhare profesionalace i ugostiteljske škole jer su u bogat i atraktivan program uključeni master classovi, gastro izložbe, enološke radionice, cooking show-ovi, degustacije, prezentacije strane i domaće kuhinje, okrugli stolovi, B2B susreti, radionice za profesionalne kuhare i građanstvo, upoznavanje i kreiranje turističke gastro destinacije, zabavni program i druga popratna događanja.

Kuhari dolaze na Biser mora vidjeti nove trendove i naučiti nešto novo, ali i pokazati svoja znanja i umijeća zainteresiranim poslodavcima. Biser mora iz godine u godinu ističe važnost gastronomije kao jedne od najznačajnijih grana turizma kroz promoviranje različitih kuhinja zemalja sudionica, jednako kao i održavanje njihove izvornosti i autohtonosti a ovogodišnji će zasigurno biti najveći i najposjećeniji dosad.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.