Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Atlas, vodeća turistička agencija u regiji u sektoru organiziranih putovanja i svih vrsta turističkih usluga sezonu je na našem otoku otvorio suorganizacijom velikog godišnjeg stručnog okupljanja menadžmenta jedne od najvećih svjetskih turističkih kompanija „Thomas Cook“.
„Thomas Cook Atlasov je dugogodišnji partner u svim segmentima turističkih usluga - u segmentu izleta, transfera, zakupa i izuzetno veseli da su upravo Hrvatska i naš Brač odabrani za ovaj veliki simpozij, pa će priča o ljepotama naše zemlje i vrhunskoj usluzi dodatno odjeknuti te ćemo bilježiti daljnji rast Thomas Cookovih gostiju. Atlas je menadžmentu spomenute agnecije bio  na usluzi smo 24 sata dnevno a tijekom cijelog trajanja simpozija njegovih 450 sudionika prema potrebama prevoženo je busovima, gliserima, luksuznim automobilima, katamaranima a u program je bio uključeno i razgledavanje Splita.

Biti dio ove velike priče, kažu u Atlasu, velika je čast i odgovornost. Atlasovi gosti ni u jednom trenu nisu bili prepušteni sami sebi već su u njihovim rukama kao domaćina od slijetanja do uzlijetanja. Ono što je čitavu ovu složenu operaciju činilo bržom, a cjelokupnu uslugu kvalitetnijom transfer je brzim brodovima do otoka, što su gosti osobito cijenili obzirom na promjenu čak tri prijevozna sredstva – zrakoplova, autobusa i broda pa su ocjene za kompletnu uslugu, brigu o prtljazi, kao i za dobivanje adekvatnih informacija i za obrazovanu vodičku službu s odličnim znanjem jezika u pravilu najviše.

Atlasov operativni centar, spomenimo i to pokriva cijelu regiju sa četiri operativna centra – Dubrovnik, Split, Poreč i Zagreb. Operativni centri servisiraju goste najvećih turoperatora od samog dolaska do odlaska iz zračne luke – transfere, vodičku službu, restorane, izlete i uslugu brodske flote a kao posebnu zanimljivost vrijedi istaknuti podatak njihov cestovni prijevoz u sezoni mjesečno prijeđe milijun kilometara i ponosi se najvećim brojem turistički prijeđenih kilometara u Hrvatskoj.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.