Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Općina Nerežišća u postupku je izrade Strategije razvoja Općine Nerežišća za razdoblje do 2023. godine.

 

 

 

Strategija razvoja temeljni je dokument budućeg razvoja općine, ključno sredstvo i instrument za uspješno upravljanje razvojem općine, te nužni okvir za sufinanciranje projekata koji će se aplicirati prema državnim i Europskim fondovima.

Sukladno navedenom, a s ciljem kvalitetne izrade, Općina Nerežišća organizira prezentaciju otvorenu za sve stanovnike Općine, predstavnike gospodarskog i civilnog društva, sve moguće korisnike EU fondova i sredstava, od poduzetnika koji planiraju ulagati u proizvodnju ili turizam, poljoprivrednika na ruralnom području koji planiraju ulagati u projekte povećanja poljoprivredne proizvodnje i/ili prerade, te ruralni turizam te sve udruge civilnog društva.

Molimo da se odazovete pozivu s ciljem kvalitetne izrade Strategije razvoja Općine Nerežišća i iznesite svoja mišljenja, prijedloge, primjedbe...

Za dodatne informacije, kontakt osoba:
Ivana Mrković Kusanović
Jedinstveni Upravni odjel Općine Nerežišća
Trg sv. Petra 5, 21 423 Nerežišća
+385(0)21 637 059
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.