Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Ostvareni turistički rezultati na području Grada Supetra u ožujku i u prva tri mjeseca 2018. su u znatnom porastu u odnosu na protekle godine.

 

 

 

U ožujku je na području Grada Supetra ostvareno 1548 turističkih dolazaka i 6281 noćenja, što predstavlja porast od 483% (dolasci), odnosno 446% (noćenja), u odnosu na 2017. godinu. U prva tri mjeseca ove turističke godine ostvareno je ukupno 1916 dolazaka (+304%) i 8228 noćenja (+269%).

Ovi turistički rezultati ostvareni su većinom u hotelskom smještaju, čijem su porastu doprinjela dva veća turistička događanja – Thomas Cook eventa i Biser mora u Waterman resortu.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.