brac online

Četvrti međunarodni kongres o ruralnom turizmu "Novo vrijeme - Vrijeme za ruralni turizam" održat će se u Supetru, u Waterman Svpetrvs Resortu od 09. do 13. svibnja 2018.

 

 

 

Organizatori kongresa su mr. sc. Dijana Katica, dr. med. vet, predsjednica Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj "Klub članova selo" i prof. dr. sc. Dora Smolčić Jurdana Dekanica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Osnovna događanja unutar kongresa su izlaganja i prezentacije znanstvenih i stručnih radova, paneli, promocije i rasprave, Eko Etno Tradeshow - B2B, festival održivog razvoja, stručni izleti, kulturno-umjetnički program.

TEMATSKE CJELINE KONGRESA

1. Održivi razvoj u ruralnom turizmu
2. Formiranje ruralno-turističke destinacije kroz umrežavanje
3. Baština u ruralnom turizmu
4. Digitalni marketing u ruralnom turizmu
5. Uloga iseljenika i nacionalnih manjina u razvoju, promociji i plasmanu ruralno-turističkog proizvoda
6. Izvori financiranja u ruralnom turizmu
7. Pravni okvir ruralnog turizma

Organizator je u suradnji s Turističkom zajednicom grada Supetra i TA Atlas d.d. za sve sudionike kongresa omogućio besplatne postkongresne ture u subotu, 12. svibnja (Pučišća - Dol - Škrip i Vidova gora - Pustinja Blaca).

Više informacija o kongresu i prijavni obrazac možete preuzeti OVDJE

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.