brac online

Supetarski taksisti održali su danas prosvjed u trajektnoj luci kako bi ukazali na činjenicu da novi Zakon o prijevozu u cestovnom prometu ujedno ugrožava njihovu egzistenciju.

 Taksisti su uvjereni kako predloženi zakon u potpunosti ignorira svjetske i europske regulative o sigurnosti putnika u prijevozu, turističke potrebe i kapacitete Hrvatske te regulaciju prometa u cijelosti. Naglašavaju pri tome kako će se poseban problem pojaviti upravo na otocima i obali, gdje se za vrijeme turističke sezone zbog ovakvog prijedloga Zakona očekuje neviđeni prometni kolaps.

Tijekom prosvjeda više je taksista izrazilo bojazan kako će, ukoliko bude usvojen prijedlog Zakona o prijevozu u cestovnom prometu na način da se liberalizira tržište, svoja vozila morati ostaviti u garažama i potražiti neki drugi način da zarade za prehraniti svoje obitelji.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.