Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Sutra u Supetru počinje četvrti Međunarodni kongres o ruralnom turizmu pod nazivom 'Novo vrijeme - vrijeme za ruralni turizam'.

 

 

 


Na kongresu koji će se održati od 9. do 13 svibnja, okupit će se više od 250 stručnjaka, znanstvenika i turističkih djelatnika iz 15 zemalja.

Bogat program obuhvaća panele o međunarodnim turističkim kulturnim rutama, ulozi iseljenika, povratnika i nacionalnih manjina u ruralnom području, te ulozi LAG-ova i LAGUR-a u održivom turizmu, predavanja, prezentacije, radionice, Festival održivog razvoja, izložbe, Eko-etno trade show kao i inovativnu večeru bračkih specijaliteta.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.