Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

HGK – Županijska komora Split i Grad Supetar organiziraju prezentaciju Podrška gospodarstvu i izvori financiranja, koja će se održati 14. svibnja, u 11 sati u Gradskoj vijećnici u Supetru.

 

 

 

Predstavnici Regionalnog ureda Split Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Splitsko-dalmatinske županije, Javne ustanove ReraSD i Područnog ureda za Dalmaciju HBOR-a upoznat će sudionike s mjerama aktivne politike zapošljavanja, županijskim natječajima za potporu razvoja gospodarstva, natječajima za sufinanciranje projekata europskim sredstvima te razvojnim kreditnim programima.

Planirano je trajanje 2 sata, a nakon prezentacija bit će osigurano vrijeme za pitanja sudionika.

Prijavni obrazac

Osoba za kontakt u HGK – Županijskoj komori Split je Maja Mladineo (e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.; tel.: 021/321-134)

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.