Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

LAG/LAGUR Brač polako ali sigurno ostvaruje svoje ciljeve potvrdio je to tijekom svog posjeta Supetru i pomoćnik ministra poljoprivrede gospodinom Kresimir Ivančićem.

 

 Lokalna akcijska grupa Brač djeluje na području čitavog otoka, a kroz pripremnu potporu Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske osigurala je uvjete i sredstva za izradu lokalne razvojne strategije, koja je odobrena početkom 2017. godine, u iznosu od 8.241.677,01 HRK. Zahvaljujući tome upravo je u tijeku prvi LAG Natječaj usmjeren prema malim poljoprivrednim gospodarstvima otoka Brača.

Obzirom da je naš Brač otok sa bogatom ribarskom i riboprerađivačkom tradicijom, LAG Brač je koncem 2016. godine inicirao osnivanje Lokalne akcijske grupe u ribarstvu Brač. LAGUR (FLAG) Brač izradila je lokalnu razvojnu strategiju u ribarstvu te otoku Braču osigurala dodatnih 16.603.400,00 HRK. U tijeku je priprema prvih natječaja za ribarstveni sektor otoka Brača.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.