Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Jučer je u Supetru održan prvi prvi Festival održivog razvoja FOR F•LAG “BRAČ” 2018.

 

 

 Zamišljen kao svojevrsna velika završnica Međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu koji se od 09. do 13. svibnja održavao u Supetru Festival je u skladno zaokruženom parku Ratac i šetnici na novouređenoj supetarskoj rivi na Vlačici objedinio brojne bračke izlagače, lokalne proizvođače, OPG-ove, poljoprivredne obrte, ribarstva, škole, predstavnike ruralnog (agro) turizma te brojne druge dionike vezane uz ruralni razvoj.Na sajmu uz bogat gastro program i degustaciju vina, predstavljena je i edukativna igra za djecu „Fermoj&Pensoj“, održana je tribina o održivom razvoju na kojoj su kao govornici svoja iskustva u promociji održivog razvoja sudjelovali Leopold Botteri, Marianne Ehrlich, Vesna Rožić Šibić, Krunoslav Cukrov i Dina Jakšić.

Tijekom sajma u organizaciji KRŠ Arbuna & Crvenog Križa održana je i akacija čišćenja mora pod nazivom "Crveni križ u plavom okviru" a sve je kulminiralo navečer velikim koncertom grupe Detour i naše Gine Damjanović.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn