Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Jučer je u Supetru održan prvi prvi Festival održivog razvoja FOR F•LAG “BRAČ” 2018.

 

 

 Zamišljen kao svojevrsna velika završnica Međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu koji se od 09. do 13. svibnja održavao u Supetru Festival je u skladno zaokruženom parku Ratac i šetnici na novouređenoj supetarskoj rivi na Vlačici objedinio brojne bračke izlagače, lokalne proizvođače, OPG-ove, poljoprivredne obrte, ribarstva, škole, predstavnike ruralnog (agro) turizma te brojne druge dionike vezane uz ruralni razvoj.Na sajmu uz bogat gastro program i degustaciju vina, predstavljena je i edukativna igra za djecu „Fermoj&Pensoj“, održana je tribina o održivom razvoju na kojoj su kao govornici svoja iskustva u promociji održivog razvoja sudjelovali Leopold Botteri, Marianne Ehrlich, Vesna Rožić Šibić, Krunoslav Cukrov i Dina Jakšić.

Tijekom sajma u organizaciji KRŠ Arbuna & Crvenog Križa održana je i akacija čišćenja mora pod nazivom "Crveni križ u plavom okviru" a sve je kulminiralo navečer velikim koncertom grupe Detour i naše Gine Damjanović.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.