Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Uvodi se red na plažama širom naše županije, pa će koncesionirana područja prvi put dobiti i informacijske panoe - ploče, s obavijestima za građane.

 

 

 

Ploče će sadržavati podatke o koncesiji, što koncesionar može držati na plaži, broj ležaljki, ugostiteljski objekti, štekati škrinje, karte koncesioniranog područja.

Osim navedenih podataka na pločama će biti navedeni kontakti inspekcijskih i drugih službi kojima se građani mogu obratiti s pritužbama ili pohvalama.

Natpisi će biti na hrvatskom i engleskom jeziku, a cijeli projekt “potpisuje” županijski Upravni odjel za turizam i pomorstvo, sa Stipom Čogeljom na čelu.

Tipizirane ploče uskoro će se naći na svim plažama za koje je koncesije dodijelila regionalna vlast. Prva ploča će biti postavljena već ovog vikenda na Kašjunima, zatim na makarskim kupalištima i na plažama ispred “Svpetrvs hotela” u Supetru.

 

Izvor: Slobodna Dalmacija 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.