Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Grad Supetar pristupio je procesu izrade Operativnog programa razvoja pametnog grada Supetra, kao dopune postojećem Razvojnom planu koja će se specifično odnositi na mjere i aktivnosti vezane važne za razvoj Supetra kao pametnog grada.

 

 

 

Ovim će se dokumentom operacionalizirati proces digitalne transformacije gradske uprave, digitalizirati njeni poslovni procesi i omogućiti razvoj pametnih rješenja kojima će omogućiti lakše poslovanje poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima koji djeluju na području Grada.

Primjenom informacijsko-komunikacijskih tehnologija u rješavanju svakodnevnih izazova upravljanja gradskim resursima Supetar želi prvenstveno pridonijeti daljnjem povećanju kvalitete i standarda života svojih građana.

Slijedom navedenog pozivaju se svi zainteresirani da popune anketu na sljedećem linku:

ANKETA

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.