brac online

LAG Brač organizira radionice u Bolu i Supetru namjenjenu malim i srednjim poduzetnicima i poljoprivrednicima.

 

 Na radionicama će se obraditi teme mogućnosti financiranja projekata za poljoprivrednike kroz bespovratna sredstva uz poseban naglasak na Mjeru 6. iz Programa ruralnog razvoja. Predavačica Dora Vitez, mag. ing. agr., obradit će redom bespovratne potpore poljoprivrednicima za ulaganja u turizam i druge nepoljoprivredne djelatnosti, potpore za mlade poljoprivrednike te potpore za mala poljoprivredna gospodarstva.

Slijedeća tema na radionicama biti će Razvoj i plasman tradicionalnih i inovativnih agro-turističkih proizvoda i usluga a obradit će je predavač Michael Freer, bacc. oec. a sve će završiti njegovim predavanjem na temu Društveno poduzetništvo u agro-turizmu.

Besplatna konzultantska radionica za poljoprivrednike u Supetru održat će se u četvrtak,  25. listopada, u Hotelu Amor sa početkom u 17 sati dok će se besplatna konzultantska radionica za poljoprivrednike u Bolu održati dan kasnije, u petak, 26. listopada, u prostorijama Centra za kulturu Bol sa početkom u 11 sati.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.