brac online

Na tradicionalnoj godišnjoj turističkoj priredbi “Dani hrvatskog turizma” održanoj sinoć u Hvaru naš je Sutivan proglašen najuspješnijom autentičnom primorskom destinacijom.

 Za ovu turističku kategoriju prijavilo se sedamdeset destinacija, nakon pregledavanja prijavne dokumentacije odabrano ih je dvadeset koje su imale dodatno izlaganje svojih posebitosti te temeljem jako dobre prezentacije održane u Karlovcu izabrani smo u top tri.

Komisija koja je došla u inspekciju navedenog prezentiranog materijala je potvrdila sve naše prednosti te smo u konkurenciji grada Visa i Općine Betina osvojili prvo mjesto.

Prirodne ljepote, iznimno duga obalna linija s velikim brojem plaža koje su komunalno opremljene, bogata povijesna baština, velika ponuda visokokvalitetnog turističkog smještaja, bogata kulturno sportska ljetna shema, ljudski potencijali i još mnogo toga su uz neizostavni veliki rad pridonijeli da se Sutivan okitio ovom prestižnom nagradom koja pokazuje trendove rasta kvalitete svih oblika turizma u skladu s očuvanjem tradicionalne baštine.

Čestitamo!

 

 

 

 


Izvor: sutivan.hr

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.