Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Direktori turističkih zajednica Bola, Supetra, Postira, Sutivana, Milne, Selca i predstavnik Općine Nerežišća sastali su se prošlog utorka u bolskom vinskom podrumu i održali sastanak na kojem je dogovoren zajednički nastup na sajmu turizma u Berlinu, u ožujku sljedeće godine.

 

 

Prema novom Zakonu o turističkim zajednicama otok Brač predstavlja jedan klaster, pa su sudionici na sastanku raspravljali o načinu rada i organizaciji u budućnosti. Jedan od prvih zajedničkih nastupa biti će spomenuti sajam u Brelinu, gdje će brački klaster nastupiti na štandu Splitsko-dalmatinske županije, s brošurom koja obuhvaća cijeli otok, a informator klastera Brač će biti predstavnik Turističke zajednice Bol, Tonči Lalić.Direktor Turističke zajednice Grada Supetra Ive Cvitanić predložio je, a ostali su prihvatili, markaciju i uređenje velike šetnice oko Brača, koja bi obuhvaćala oko 130 km pješačke staze isključivo na postojećim makadamskih putevima.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.