brac online

Županijska komora Split dodijelila je priznanja najuspješnijim tvrtkama u 2017. godini, a među nagrađenima je i jedna Bračanka.

 

 Među nagrađenima je i Danira Glavinić, suvlasnica obrta "Fabijanović" iz Supetra koja je nagrađena plaketom Zlatna kuna za inovaciju "Izmjenjivih navlaka za ograde dječjih krevetića".

Spomenute navlake proizvode se i prodaju pod brendom "Dada&Rocco" koji obuhvaća čitav niz kvalitetnih i inovativnih proizvoda za koje su u obrtu "Fabijanović" već osvajali čitav niz nagrada i priznanja što je iznimno postignuće za jedan brend koji na tržištu djeluje tek tri godine.

Čestitamo!

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.