Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Općina Nerežišća u sklopu Programa razvoja otoka u 2019. godini dobila je 650 000 kuna za završetak gospodarsko-poslovne zone "Balun-Vrpovje".

 

 


Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije donijelo je odluku o odabiru projekata u okviru Plana usmjeravanja i rasporeda sredstava za razvoj područja otoka u 2019. godini među kojima je i onaj "Završetka radova na izgradnji komunalne infrastrukture Gospodarsko-poslovne zone "Balun-Vrpovje u Nerežišćima" koji je prijavila Općina Nerežišća.

Od ukupne vrijednosti prijavljenog projekta od 1.237.630,13 kuna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije odobrilo je iznos od 650.000,00 kuna.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.