Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Sinoć je u restoranu „Adria“ Svpetrvs hotela u Supetru održan tradicionalni ples Udruženja obrtnika Brač.

 

 Udruženje koje okuplja oko 650 bračkih obrtnika proslavilo je 35-u obljetnicu i dodijelilo nagrade i priznanja svojim članovima, za njihov veliki doprinos gospodarskom i društvenom razvoju otoka Brača.

Godišnju nagradu - priznanje za osobit doprinos razvoju obrtništva otoka Brača dobili su Jakov Biočina, Danira Glavinić i David Jurun a Nagradu za životno djelo – za dugogodišnji, izniman doprinos razvoju bračkog obrtništva, Boris Jurković i Nikica Bodlović.

Zahvalnice za dugogodišnju potporu radu Udruženja dobili su Turistička zajednica Grada Supetra, Srednja škola Brač, Jurislav Rendić, Berica d.o.o. i Marijan Dužić.

U odličnoj atmosferi održana je i bogata lutrija, a u glazbenom programu do ranih jutarnjih sati bračke obrtnike i njihove goste zabavljali su grupa Magazin, brački B-Band i DJ Alan.

 

Izvor: FB/UO Brač

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.