Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Turistička zajednica Grada Supetra i Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Split organiziraju u Supetru konferenciju "Putničke agencije partneri u Supetru".

 

 

 

U Supetru će se 16. ožujka u kongresnoj dvorani Bluesun Resorta Velaris u Supetru održati konferencija pod nazivom "Putničke agencije partneri". Na konferenciju u organizaciji Turističke zajednice Grada Supetra i Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Split pozvani su svi pružatelji usluga smještaja u domaćinstvu, hoteli, hosteli, kampovi te agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta.

U prvom dijelu konferencija će se baviti temama:

1. Putničke agencije partneri domaćinima
2. Agencije pustolovnih oblika turizma – izletnički programi.

U sklopu prve teme pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznat će se s prednostima rada s putničkim agencijama.

U sklopu druge teme sve agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta, djelatnike hotela, hostela, kampova te pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznat će se s ponudom pustolovnog turizma Splitsko-dalmatinske županije.

U drugom dijelu konferencije bit će održani B2B susreti (individualni sastanci) kako bi svi sudionici mogli u izravnom kontaktu s agencijama - posrednicima u prodaji privatnog smještaja te izvođačima pustolovnih aktivnosti dobiti sve potrebne informacije.

Prijaviti se možete popunjavanjem prijavnog obrasca na www.hgk.hr/…/poziv-na-konferenciju-putnicke-agencije-partne… najkasnije do 15. ožujka u 12,00h ili slanjem maila s osnovnim kontakt podacima na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..
Sujdelovanje na konferenciji je besplatno.

Dodatne informacije možete zatražiti od Nataše Bušić iz Odsjeka za turizam ŽK Split, na telefon 021/321 118 ili na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.