brac online

Hotel President bio je domaćin drugog po redu Bala obrtnika Splitsko-dalmatinske županije, održanog 02. ožujka na kojem su uručene i nagrade najboljim obrtnicima među kojima je bila i jedna laureatkinja sa Brača.

 Obrtništvo, kako u cijeloj državi, tako i u našoj županiji ima višestoljetnu tradiciju i nezamjenjivu ulogu u gospodarstvu. U 2018. godini na području Splitsko-dalmatinske županije djelovalo je više od 10500 obrtnika, te su oni ti koji svojim trudom, marljivošću i zalaganjem čine skoro polovicu gospodarskih aktivnosti u našoj županiji. Iako se obrtnici u svom radu susreću sa raznim poteškoćama, obrtnički nesalomljivi duh i zajedništvo garancija su dugoročnog opstanka i uspješnosti.

Ovoj svečanoj prigodi nazočio je i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec koji je i sudjelovao u dodjeli nagrada a jedna od njih, Priznanje za doprinos u razvoju obrtništva te postizanje značajnih rezultata u poslovanju obrta uručena je i našoj bračkoj dugogodišnjoj obrtnici i vlasnici ugostiteljskog obrta “ Kopačina” u Donjem Humcu, gopsođi Jadranki Jugović.

Čestitamo!

 

Fotiografije; FB/UO Brač

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.