Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Luka Norac, mladi je saksofonist iz Sinja, rođen 1999. godine u Splitu. Po svojoj majci je Pučišćanin. Student je 2. godine Muzičke akademije u Zagrebu u klasi profesora Dragana Sremeca i 1. godine fizike na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Muzičku akademiju upisao je prijevremeno kao nadareni student.

Općina Nerežišća objavila je na svojim stranicama javni poziv učenicima srednjih škola, koji imaju prebivalište na njenom području.

Slovenska tvrtka Helitours predstavila je u petak helikopter koji će ovog ljeta biti stacioniran na aerodromu Brač, a koristit će se za panoramske letove, snimanje i fotografiranje iz zraka, taksi letove, po potrebi za prijevoz bolesnika i tereta.

Svečanim proglašenjem pobjednika u Montrealu je završeno Svjetsko natjecanje RoboCup 2018.

U Bolu je u svibnju bilo više dolazaka i noćenja nego u istom mjesecu prošle godine. Prema podacima eVisitora došlo je 8.556 gostiju koji su ostvarili 48.537 noćenja. U prosjeku su u Bolu proveli 5,67 noći.

Od ove subote na brački aerodrom počeli su slijetati avioni s putnicima iz tri nove destinacije: Beča, Graza i Luxemburga.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.