Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Članovi Badmintonskog kluba Škrok sudjelovali su jučer na finalnom turniru Zabat lige u Zagrebu.

Tijekom prva četiri mjeseca 2019. godine na području Općine Milna ostvareno je 534 dolazaka i 2909 noćenja.

Još jedno veliko europsko priznanje dobila je Srednja škola Bol, koja je zajedno sa 4 dječja vrtića, 24 osnovne škole i 11 srednjih škola iz Hrvatske dobila oznaku eTwinning škole za 2019 - 2020.

Na međunarodnom badmintonskom turniru Servus, desetom po redu, održanom danas u prirodoslovnoj školi Vladmira Preloga u Zagrebu sudjelovali su i članovi badmintonskog kluba Škrok iz Nerežišća.

U Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske Unije, 6. veljače je svečano dodijeljeno 39 ugovora o sufinanciranju po Programu razvoja otoka 2019. godine.

Projekt za novi putnički brod koji će u floti Jadrolinije zamijeniti dotrajali brod ‘Postira’, izgrađen 1963. godine, u završnoj je fazi razrade te će uskoro biti raspisan natječaj za njegovu gradnju, potvrđeno je iz nacionalnog putničkog brodara, na upit Novog lista o planiram novogradnjama u ovoj godini.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.