Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske Unije, 6. veljače je svečano dodijeljeno 39 ugovora o sufinanciranju po Programu razvoja otoka 2019. godine.

Projekt za novi putnički brod koji će u floti Jadrolinije zamijeniti dotrajali brod ‘Postira’, izgrađen 1963. godine, u završnoj je fazi razrade te će uskoro biti raspisan natječaj za njegovu gradnju, potvrđeno je iz nacionalnog putničkog brodara, na upit Novog lista o planiram novogradnjama u ovoj godini.

U tijeku su pripremni radovi za asfaltiranje prometnice Nerežišća–Vela Farska, čime će Brač dobiti novi i najkraći prometni spoj između sjeverne i južne strane otoka.

Vrijedne ruke mama djece iz dječjeg vrtića Pučišća umijesile su pregršt kolača kojima će sutra obilježiti Dane kruha.

U prvi razred Srednje škole Bol ove školske godine upisano je 47 učenika i učenica, s kojima ta škola broji ukupno 105 đaka.

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini najavila je početak projekta “BH Brodway”, koji je spojio 16 mladih glumaca iz raznih gradova širom Bosne i Hercegovine s timom američkih umjetnika na produkciji brodvejskog hit mjuzikla “25. Takmičenje u spelovanju u Okrugu Putnam”.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.