Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Još jedno veliko europsko priznanje dobila je Srednja škola Bol, koja je zajedno sa 4 dječja vrtića, 24 osnovne škole i 11 srednjih škola iz Hrvatske dobila oznaku eTwinning škole za 2019 - 2020.

Na međunarodnom badmintonskom turniru Servus, desetom po redu, održanom danas u prirodoslovnoj školi Vladmira Preloga u Zagrebu sudjelovali su i članovi badmintonskog kluba Škrok iz Nerežišća.

U Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske Unije, 6. veljače je svečano dodijeljeno 39 ugovora o sufinanciranju po Programu razvoja otoka 2019. godine.

Projekt za novi putnički brod koji će u floti Jadrolinije zamijeniti dotrajali brod ‘Postira’, izgrađen 1963. godine, u završnoj je fazi razrade te će uskoro biti raspisan natječaj za njegovu gradnju, potvrđeno je iz nacionalnog putničkog brodara, na upit Novog lista o planiram novogradnjama u ovoj godini.

U tijeku su pripremni radovi za asfaltiranje prometnice Nerežišća–Vela Farska, čime će Brač dobiti novi i najkraći prometni spoj između sjeverne i južne strane otoka.

Vrijedne ruke mama djece iz dječjeg vrtića Pučišća umijesile su pregršt kolača kojima će sutra obilježiti Dane kruha.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.