Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Neobične vremenske prilike, kakvih se ne sjećaju ni najstariji Boljani, vladale su u subotu ujutro na području Bola.

 

 

 

 

Oko 7 sati se naoblačilo, a potom je uz jaku grmljavinu počela padati kiša. Sijevalo je i grmjelo, a onda se na Bol sručila – krupa. Vrtovi su pobijelili, a i ceste, posebno dio rive oko benzinske postaje.
DVD su pozvali zbog poplave u podrumu restorana Gradele, a kada je to riješeno vatrogasnim se vozilom krenulo u centar, prema benzinskoj postaji, jer je Bračka cesta, zbog oborinskih voda, bila poput potoka.
- Kod benzinske postaje bilo je leda, a slivnici nisu prihvaćali vodu pa je sve izgledalo kao veliki bazen – priča nam Nikša Bjelobradić, zapovjednik DVD-a Bol – Savica Petojević, zaposlenik Grabovog rata, bezuspješno je pokušavao očistiti odvodne šahte. Priskočili smo mu u pomoć, a ubrzo je došlo još nekoliko radnika Grabovog rata. Pomogao je u saniranju stanja i Ivica Brešković, zaposlenik INE. Tek oko 15.30 mogli smo kući.

Problem, uzrokovan vremenskim neprilikama, bio je riješen nakon sedam sati rada.

 

Izvor: Bolska kronika

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.