Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Potpisivanjem društvenog ugovora o osnivanju trgovačkog društva Brač 500+ d.o.o. počela je realizacija zajedničkog projekta Općine Bol, tvrtke Hoteli Zlatni rat d.d. i Orbico d.o.o.

 Prošlog su četvrtka su kod javnog bilježnika dokumente potpisali u ime Općine Bol načelnik Tihomir Marinković, u ime Hotela „Zlatni rat“ d.d. Dino Sokol, a u ime Orbica Mirjana Nižetić (na slici).


Novoosnovana tvrtka imat će sjedište u Bolu, a dužnost direktora obnašat će Dino Sokol. Osnovni im je zadatak priprema izgradnje žičare Bol – Vidova gora, ali i  realizacija drugih razvojnih projekata na bračkoj visoravni iznad 500 metara nadmorske visine, zbog čega je i nova tvrtka dobila ime: Brač 500+ d.o.o.


Osim dosadašnja tri osnivača, vjeruje se da će se u realizaciji projekata vezanih za Vidovu goru priključiti i susjedne općine.

 

 

 

 

Izvor: Bolska kronika

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.