Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Javna tribina za Zlatni rat održana večeras u bolskom kinu povodom nedavno donesene odluke Županijske skupštine o davanju koncesije na plaži Zlatni rat tvrtki Sport B d.o.o. okupila je 200-tinjak ljudi.

 

 

 

Javnu tribinu je otvorio Josip Bačić iz inicijative mladih, a prisutnima su se obratili i načelnik Općine Bol Tihomir Marinković, pročelnik Općine Bol Stipe Karmelić, odvjetnik tvrtke Grabov Rat Dejan Buvinić i direktor tvrtke Grabov rat Ante Perić. Informirali su nazočne o procesu javljanja na natječaj za dodjelu koncesije, zadovoljavanju kriterija, zakonskim procedurama i ostalim činjenicama koje prema njihovom mišljenju ukazuju na kršenje Zakona o pomorskom dobru, Zakona o koncesijama i Zakona o javnoj nabavi.

Skup je završio potpisivanjem peticije za poništenje odluke županijske skupštine i pozivom Ivane Bošković Ivičić iz Centra za kulturu Bol na novi otočki otpor “Zauzeto do daljnjega” koji će se održati nedjelju popodne na Zlatnom ratu. Naime, ako Česi i ostali turisti mogu zauzeti svoje mjesto u srcu sezone, mogu i Boljani zauzeti svoj Zlatni rat do daljnjega!

 

Foto: Roni Marinković

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn