Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Javna tribina za Zlatni rat održana večeras u bolskom kinu povodom nedavno donesene odluke Županijske skupštine o davanju koncesije na plaži Zlatni rat tvrtki Sport B d.o.o. okupila je 200-tinjak ljudi.

 

 

 

Javnu tribinu je otvorio Josip Bačić iz inicijative mladih, a prisutnima su se obratili i načelnik Općine Bol Tihomir Marinković, pročelnik Općine Bol Stipe Karmelić, odvjetnik tvrtke Grabov Rat Dejan Buvinić i direktor tvrtke Grabov rat Ante Perić. Informirali su nazočne o procesu javljanja na natječaj za dodjelu koncesije, zadovoljavanju kriterija, zakonskim procedurama i ostalim činjenicama koje prema njihovom mišljenju ukazuju na kršenje Zakona o pomorskom dobru, Zakona o koncesijama i Zakona o javnoj nabavi.

Skup je završio potpisivanjem peticije za poništenje odluke županijske skupštine i pozivom Ivane Bošković Ivičić iz Centra za kulturu Bol na novi otočki otpor “Zauzeto do daljnjega” koji će se održati nedjelju popodne na Zlatnom ratu. Naime, ako Česi i ostali turisti mogu zauzeti svoje mjesto u srcu sezone, mogu i Boljani zauzeti svoj Zlatni rat do daljnjega!

 

Foto: Roni Marinković

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.