Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Karnevalska povorka krenula je točno u 20 sati sa Velog mosta. Međutim, samo sedam minuta kasnije počelo je nevrijeme: kiša, grmljavina, vjetar sa sjevera.

 Kiša je svima pokvarila nedjelju večernju zabavu, a deseti po redu Međunarodni brački ljetni karneval morao se prekinuti. Razbježali se karnevalisti i publika tražeći zaklon u nekom od obližnjih restorana, kafića, a oni koji su uspjeli doći do Doma kulture nastavili su zabavom, kiši usprkos.

Sve maskirane sudionike ljetnog karnevala, a njih smo uspjeli izbrojiti 330, vidjelo su samo oni koji su bili ispred caffe bara Barka. Čelo kolone možda je došlo ili malo prošlo trgovinu Konzum, a zadnje su maske bile ispred Barke, kada je počela nevera.

Žao nam je publike, ali još više sudionike karnevalske povorke, koji su u velikom broju došli iz daleka na Brač.

Tonči Kukoč Bager kao - labud DESPACITO

 

 

 

 


Izvor: Bolska kronika

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.