brac online

U Proračunu Splitsko-dalmatinske županije za 2018. godinu, planirana su sredstva za sufinanciranje programa/projekata neprofitnih organizacija i turističkih zajednica od općeg značaja za Splitsko-dalmatinsku županiju.

 

 

 

Sredstva su namijenjena za poticanje i sufinanciranje turističkih manifestacija i udruga koje promoviraju razvoj turizma u cilju obogaćivanja i poboljšanja turističke ponude na području Splitsko-dalmatinske županije.

Pravo na podnošenje prijava imaju lokalne turističke zajednice i neprofitne organizacije (udruge građana) od turističkog i općeg značaja za Splitsko-dalmatinsku županiju. Svaka organizacija ima pravo na ovaj poziv poslati najviše dvije prijave za sufinanciranje određenog projekta / manifestacije

Rok za prijavu je 1. ožujka 2018.

Tekst Natječaja i obrasce potrebne za prijavu možete preuzeti OVDJE

 

Izvor: Best of Brač

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.