Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Bolske maškare će bolskim ulicama prodefilirati u nedjelju i u utorak.

 

 

 

 

Dječji karneval je u nedjelju, 11. veljače. Za 14 sati se planira okupljanje na Studencu odakle kreće povorka preko rive do parkirališta na Velom mostu i natrag. Prigodni program, ovisno o vremenskim prilikama, bit će na Studencu ili u velikoj dvorani Doma kulture.

Bolski karnavol održat će se u utorak, 13. veljače. Okupljanje je u 13 sati na Studencu odakle se ide u šetnju bolskim ulicama sa zaustavljanjem na nekoliko lokacija. Kraći program priprema se u Ulici Marka Marulića gdje je već napravljena tribina, a na Studencu (ili u kino dvorani) oko 15.30 sati čitat će se tastamenat. Spaljivanje Jure Karnevala je, kao i obično, na Pumpareli, a zatim će maškare u Dom kulture na pašticadu. U istim prostorima nastavit će se plesom.

 

Izvor: Bolska kronika

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.