Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Jučer je iz Ljubljane, nakon 20 godina, na brački aerodromu sletio zrakoplov Adria Airwaysa sa 62 putnika. Ta zrakoplovna tvrtka iz glavnog grada Slovenije do Brača i natrag letjet će subotom i srijedom do 27. listopada.

 

 

 

U bračkoj zračnoj luci putnicima je priređen poseban doček. Avion su dvoja vatrogasna vozila polila vodom, kao znak dobrodošlice, a putnike je pozdravio direktor Turističke zajednice Općine Bol Markito Marinković, koji im je predao prigodni suvenir i informativnu knjižicu o Bolu. Na ulazu u aerodromsku zgradu putnicima je ponuđeno piće dobrodošlice, a u aerodromsku holu zapjevala im je bračka klapa Kantaduri.
Torta sa slikom aviona i plažom Zlatni rat pripremljena je za posadu aviona. Kapetan aviona zajedno s direktorom aerodroma Brač Tončijem Peovićem izrezali su tortu koja je ponuđena svima koji su tog trenutka bili u aerodromskom kafiću. 

 

Izvor: Bolska kronika

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.