brac online

Stigli su rezultati međunarodnog natjecanja u matematici „Klokan bez granica“, koje je u ožujku održano pod pokroviteljstvom Hrvatskog matematičkog društva, na kojem je sudjelovalo preko 6 miljuna učenika osnovnih i srednjih škola iz 69 država Europe, Amerike, Afrike i Azije.

 

 

Na natjecanju su sudjelovali i učenici iz Hrvatske, njih 1.394, među kojima 47 bolskih učenika, od II. do VIII. razreda. Među 10 posto najuspješnijih učenika u državi, četvero ih je iz Osnovne škole Bol. To su Mlado Matej Karmelić (IV. razred) koji je imao 100 postotni učinak, Eva Jakšić (IV. razred), Matias Lovrić (V. razred) i Leon Lisičar (VII. razred). Svakako treba spomenuti i zaslužne za njihov uspjeh: Branku Šesnić, učiteljicu IV. razreda i Ivana Budimira, nastavnika matematike u V. i VII. razredu.

Izvor: Bolska kronika

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.