Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini najavila je početak projekta “BH Brodway”, koji je spojio 16 mladih glumaca iz raznih gradova širom Bosne i Hercegovine s timom američkih umjetnika na produkciji brodvejskog hit mjuzikla “25. Takmičenje u spelovanju u Okrugu Putnam”.

 

 

 

Projekt je započeo odabirom talentiranih glumaca i glumica, pjevača i pjevačica na audicijima koje su održane u ožujku 2018. na dramskim akademijama u Sarajevu, Tuzli i Banjoj Luci. Među odabranima je i Duje Martinić iz Pučišća, student Univeziteta u Banjoj Luci, koji je na tom sveučilištu upisao Odsjek dramskih umjetnosti, smjer gluma. Zamijenio je tako svoju pučišku adresu ovom bosanskohercegovačkom i posvetio svoje vrijeme onome što od malih nogu želi - daskama koje život znače.

Premijera predstave održat će se 28. rujna u Narodnom pozorištu u Sarajevu, nakon čega slijede predstave u Mostaru, Jajcu, Bijeljini, Tuzli, Zenici, Jajcu i Banjoj Luci.

Bravo Duje!

 

Izvor: FB Pučišća

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.