brac online

U prvi razred Srednje škole Bol ove školske godine upisano je 47 učenika i učenica, s kojima ta škola broji ukupno 105 đaka.

 

 

 

Najviše je upisano učenika iz Bola, njih 25, a 55 učenika dolazi iz ostalih bračkih mjesta i to: 13 iz Pučišća, 12 iz Selaca, 9 iz Pražnica, 7 iz Sumartina, 5 iz Gornjeg Humca, 4 iz Povalja, 2 iz Novog Sela te po jedan učenik iz Milne, Nerežišća i Sutivana.

U učeničkom domu je smješteno 25 učenica i učenika koji su upisali smjer konobar/kuhar. Po dvoje ih je došlo iz Belice (Međimurska županija) i Siska, a ostali su iz V. Ludine (Sisak), Stobreča, Perušića, Vrlike, Vukovara, G. Stubice, Knina, Čađavice (Virovitička županija), Runovića, Lastova, Strizivojne, Grohota, Metkovića, Brođanaca (Osječka županija), Brodskog Stupnika, Zagreba, Ogulina, Ozlja, Dugopolja, Čazme i Gabele (BiH).

Korisnici smještaja u učeničkom domu imaju stalni nadzor dežurnih nastavnika.

 

Izvor: Bolska kronika

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.