Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske Unije, 6. veljače je svečano dodijeljeno 39 ugovora o sufinanciranju po Programu razvoja otoka 2019. godine.

 

 

 

Ukupna vrijednost ugovora iznosi 17.430.000,00 kuna, a korisnicima ih je uručila ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac.

Načelniku Općine Nerežišća Svemiru Obilinoviću ministrica je uručila ugovor o sufinaciranju radova i usluga u iznosu od 650.000,00 kuna za projekt "Završetak izgradnje komunalne infrastrukture u Gospodarsko-poslovnoj zoni Balun-Vrpovje u Nerežišćima".

 

Izvor: Fb Općina Nerežišća - Nerežišća, Donji Humac, Dračevica

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.