brac online

Još jedno veliko europsko priznanje dobila je Srednja škola Bol, koja je zajedno sa 4 dječja vrtića, 24 osnovne škole i 11 srednjih škola iz Hrvatske dobila oznaku eTwinning škole za 2019 - 2020.

 

 

 

 

Nagrađene škole pioniri su i prepoznati predvodnici u područjima kao što su: digitalna praksa, praksa eSigurnosti, inovativni i kreativni pristupi pedagogiji, promicanje stalnog stručnog usavršavanja osoblja te promicanje praksi za suradnju u učenju među osobljem i učenicima.
Ovo nije priznanje samo za osobni uspjeh učitelja, već i za sjajno postignuće cijelog tima za eTwinning u tim školama.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji oznaku eTwinning dobili su Srednja škola Bol, III. Gimnazija Split, OŠ Zmijavci Imotski, OŠ don Lovre Katića Solin i OŠ Pujanke Split.

Vrtići te osnovne i srednje škole, njih 1004 iz 40 država, dobilo je oznaku eTwinning. Hrvatska je, sa 39 priznanja, na 8. mjestu, a najviše ih ima Turska (299), zatim Italija (130), Španjolska (77), Grčka (68), Portugal (59), Rumunjska (53) i Francuska (40).

 

Izvor: Bolska kronika

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.