Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Kako opera zvuči i izgleda u modernom ruhu i izvedbama, u nedjelju 12. kolovoza će nam pokazati Trio Kutnar i sopranistica Mia Domaćina Topalušić, na koncertu u Teatrinu, bolskoj pozornici pod vedrim nebom, u 21.30 sati.

U četvrtak. 9. kolovoza na pijaci ispred škole u Nerežišćima odigrat će se lutkarska kazališna predstava "Put oko svijeta".

U Galeriji "Ivan Rendić" u Supetru, u ponedjeljak, 6. kolovoza, u 21 sat sat, prof. dr. Goran Grubišić održat će predavanje o slikaru Dunavu Rendiću, povodom tiskanja njegove knjige o nedovoljno poznatom hrvatskom (supetarskom) slikaru Dunavu Rendiću, sinu Ivana Rendića.

Donosimo program Milnarskog lita od 4. do 8. kolovoza.

Četvrto izdanje Brač Film Festivala, međunarodnog festivala igranog filma, održat će se u Supetru od 8. do 10. kolovoza. Festival sa svojim programom upotpunjuje kulturnu manifestaciju Supetarsko lito i oplemenjuje kulturno-turističku ponudu našeg otoka.

Čak 50 izvedbi imala je predstava "OtpisaNE" u samo pola godine nakon premijere koncem prošle godine, što svjedoči o popularnosti i uspješnosti ove predstave. Zašto su "OtpisaNE" takav hit koji je oborio rekorde posjećenosti , možemo se uvjeriti u ponedjeljak, 30. srpnja u 21.30 sati kada će ovu kazališnu uspješnicu na daskama bolskog Teatrina odigrati glumci Kazališta Moruzgva i Gradskog kazališta Scena Gorica.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.