Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Kazalište Prijatelj gostuje u Bolu s predstavom za djecu „Priča o Bljaksonima (ili zašto treba dobro jesti)" u utorak 28.03. u Kinu Bol s početkom u 17 sati.

 

 

 

Riječ je o predstavi koja govori o ljepotama dobre i zdrave hrane, kao i vrijednostima ugodnih razgovora koji idu uz nju.

Djevojčica Dunja živi ispunjeno i veselo djetinjstvo... ide u školu, bavi se plesom i glazbom, i kad ima vremena odlazi u posjet svojoj staroj bakici koja joj s ljubavlju priprema „stara“ jela kako bi njezina unuka bila zdrava. Ali vrag, koji u današnje vrijeme nije gadno čudovište nego agresivni trgovac, Dunju „navuče“ na moderna jela koja ne oduzimaju vremena i koja se mogu jesti svuda: vragburgeri, paklenski pomfriti i krampus kole... Sva druga jela postanu joj bljak! Dunja se pretvori u bljaksonicu! Okus bakinih jela izgubi svaki čar, postane bezvoljna, prestane se baviti plesom... ali, na svu sreću, bakica ima lijek: krepku pileću juhicu!

Tekst i režija: Hrvoje Zalar
Glume: Anja Đurinović/Selma Mehić, Hrvoje Zalar
Scenski pokret: Maja Đurinović

Trajanje: 45 minuta
Predstava je namijenjena djeci od 4 do 12 godina

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn