Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Kazalište Prijatelj gostuje u Bolu s predstavom za djecu „Priča o Bljaksonima (ili zašto treba dobro jesti)" u utorak 28.03. u Kinu Bol s početkom u 17 sati.

 

 

 

Riječ je o predstavi koja govori o ljepotama dobre i zdrave hrane, kao i vrijednostima ugodnih razgovora koji idu uz nju.

Djevojčica Dunja živi ispunjeno i veselo djetinjstvo... ide u školu, bavi se plesom i glazbom, i kad ima vremena odlazi u posjet svojoj staroj bakici koja joj s ljubavlju priprema „stara“ jela kako bi njezina unuka bila zdrava. Ali vrag, koji u današnje vrijeme nije gadno čudovište nego agresivni trgovac, Dunju „navuče“ na moderna jela koja ne oduzimaju vremena i koja se mogu jesti svuda: vragburgeri, paklenski pomfriti i krampus kole... Sva druga jela postanu joj bljak! Dunja se pretvori u bljaksonicu! Okus bakinih jela izgubi svaki čar, postane bezvoljna, prestane se baviti plesom... ali, na svu sreću, bakica ima lijek: krepku pileću juhicu!

Tekst i režija: Hrvoje Zalar
Glume: Anja Đurinović/Selma Mehić, Hrvoje Zalar
Scenski pokret: Maja Đurinović

Trajanje: 45 minuta
Predstava je namijenjena djeci od 4 do 12 godina

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.