Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Narodna knjižnica u Supetru poziva na predstavljanje knjige Jasne Sršen, umirovljene odgajateljice "Od priče do igre", ovog petka 12. svibnja u 19 sati.

 

 

 

Autorica nas vješto uvodi u dječji svijet kroz pet tematskih cjelina. Navodi nas na promišljanje o jednostavnim i originalnim odgojnim postupcima koji podržavaju djetetovu individualnost i ne požuruju djetetov ulazak u svijet odraslih.
Literarnim sadržajima potiče na razmišljanje o tome kako djetetu na jednostavan i domišljat način približiti prirodni poredak stvari. Dosjetljivim odgovorima zadovoljava djetetovu znatiželju, a pri tome ne uništava magičnost djetinjstva.

U svaku tematsku cjelinu uvodi nas pričom kojom ili pobudi maštu ili probudi emocije ili izazove znatiželju. Nakon toga zabavlja nas zanimljivim stihovima, brojalicama i zagonetkama. Vrlo zanimljiva kombinacija!

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.