Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U bolskom kazalištu na otvorenom ,Teatrinu "Dva ferala", u subotu 8. srpnja u 21. 30 sati na programu je predstava "Kako život" kazališta Moruzgva, prema tekstu jedne od najuspješnijih hrvatskih dramatičarki mlađe generacije Nine Mitrović.

 

 

 

Predstava “Kako život“ prati smiješne i tužne strane života u staračkom domu i rađena je na temelju opsežnog istraživanja i brojnih intervjua spisateljice Nine Mitrović s korisnicima i zaposlenicima zagrebačkih domova za umirovljenike. Drama u svojoj srži nosi pitanje: kako živjeti život na pravi način? Mogu li se izbjeći žaljenja i jesu li strahovi ono što nama upravlja? Ovo je priča o ljubavi i prijateljstvu, mladosti i starosti, životu i smrti. Priča o nama, kakvi jesmo i kakvi bismo mogli biti kad bismo se opustili i prihvatili život u svoj njegovoj nesavršenosti.

Redatelj je Ivan Leo Lemo, a glume Biserka Ipša, Siniša Popović, Vinko Kraljević i Ana Begić/Ecija Ojdanić.

Ulaznica po cijeni od 40 kuna može se kupiti na ulazu u Teatrin prije početka predstave.

Predstava je dio kulturne i zabavne manifestacije Bolsko lito koju organizira Centar za kulturu Općine Bol.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.