Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Narodna knjižnica u Supetru poziva vas 19. srpnja (srijeda) u 21 sat u Galeriju Ivan Rendić na predstavljanje projekta i projekciju filma „Zmajevo selo“ autora Jadranke Nejašmić i Šime Strikomana.

 

 

 

U nagrađivanom filmu Šime Strikomana i producentice Jadranke Nejašmić, priču o pustinjacima, koji su s kopna bježali pred Turcima i nastanili se u Zmajevoj špilji i pustinjačkim samostanima oko Murvice i o njihovom suživotu s lokalnim stanovništvom, kroz predstavu pričaju glumci studenti Umjetničke akademije u Splitu i sami mještani Murvice kao glumci naturščici.

Predavanja koje organizira Narodna knjižnica u Supetru u Galeriji Ivan Rendić održavaju se svake srijede u sklopu programa Supetarsko lito 2017.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.