Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

28. Bolsko lito donosi još jednu kazališnu predstavu za najmlađe. U nedjelju 6. kolovoza, u 21 sat, na pozornici pod vedrim nebom Teatrinu "Dva ferala", na programu je kazališna predstava za djecu "Ribar Palunko i njegova žena" prema priči hrvatske spisateljice Ivane Brlić-Mažuranić, u izvedbi kazališne družine "Ivane Brlić -Mažuranić".

 

 

Predstavu je režirao Mario Kovač, dramaturginja je Kristina Kegljen, a glume Bruno Brinzej, Darija Vlajnić, Matej Safundžić i Valentina Srnojević. Predstava traje 40 do 45 minuta, i namijenjena je za predškolski i školski uzrast. Ova je predstava dobila velike pohvale kolega iz struke, kazališnih kritičara te najmlađih gledatelja.

Ribar Palunko i njegova žena hrabri su likovi koji prolaze različite kušnje, muke i nedaće. Poruka ove priče prema kojoj je rađena predstava je kako valja paziti na svoje želje da se one zaista ne bi i ostvarile.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na ulazu Teatrin "Dva ferala".

Bolsko lito, manifestacija kulture i zabave u organizaciji Centra za kulturu Općine Bol u svojem programu donosi brojne kazališne sadržaje za odrasle i djecu.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn