Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Bolska litnja noć svake srijede oživi bolsku rivu muzikom, domaćom spizom i velikom posjećenošću mještana i turista. Proteklih tjedana na bolskim feštama nastupale su grupe koje su uz domaću glazbu svirale pretežno strane hitove i zabavljale bolske turiste dok je ove srijede, 23. kolovoza, program više namijenjen domaćoj publici koja će uživati u nastupu popularne splitske klape Contra.

 

 

Prije koncerta klape Contra nastupit će dječja folklorna skupina iz Bola, a na koncertu će kao gosti zapjevati i mladi domaći pjevači - bolska klapa Čarčojak i harmonikaš Marin Karmelić.
Splitska klapa Contra poznata je po hitovima i modernim obradama dalmatinskih pjesama, a publika ih voli jer su starim skladbama dodali novi moderni duh. Klapu Contra osnovali su bivši pjevači poznatih klapa Kampanel i Cambi, a nova je klapa u kratko vrijeme postala izuzetno popularna u Dalmaciji.
RIječ je o klapi koja je osvojila brojne nagrade na klapskim festivalima, a momke iz Contre obično najavljuju kao "klapsku reprezentaciju" jer su svi već poznati i afirmirani klapski pjevači.

Koncert klape Contra dar je posebno mještanima i domaćim gostima organizatora manifestacije kulture i zabave Bolskog lita, Centra za kulturu Općine Bol.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.