Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

TISAK NA MAJICE

KŠR "Arbun" vas poziva na tradicionalni Arbunov lignjolov koji će se održati ove subote, 21. listoopada s početkom u 15,30 sati.

 

 

 

 

Zona lova je Mirca – Zastup (zapadna punta). Bodovanje je po ekipnom sistemu (1 ekipa = 1 brod). Minimalni broj sudionika u brodu je dvoje, maksimalno troje. Najmanje jedan član ekipe mora biti član KŠR „Arbun“. Svi učesnici moraju imati dozvolu za ribolov. Od ulova se boduju samo lignje.

Okupljanje sudionika je u prostorijama „Arbuna“ u 15 sati.
Zajedničko isplovljavanje sudionika je u 15 sati.
Rok za predaju ulova je 20 sati.
Mjesto za predaju ulova je Mali most.

Nakon lignjolova, vaganja i proglašenja pobjednika slijedi druženje uz domjenak u klupskim prostorijama „Arbuna“ za sve sudionike i prijatelje kluba.

Sudjelovanje na lignjolovu je besplatno.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.