brac online

U Supetru će se 30. svibnja u 10,30 sati u prostorijama Vijećnice, Vlačica 5, održati okrugli stol "Uključi se! Edukacijom u turizmu i ugostiteljstvu protiv socijalne isključivosti", u okviru projekta financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF), operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali (ULJP), ukupne vrijednosti od 1.295.957,28 Kn.

 

 

POZIV

Projekt je usmjeren ka izradi programa osposobljavanja i usavršavanja ranjivih skupina u turizmu i ugostiteljstvu, utječući na provedbu jednakih mogućnosti, stvarajući ravnopravnu osnovu za unaprjeđenje mogućnosti zapošljavanja ranjivih skupina - trajno nezaposlenim osobama starijima od 54 godine, te osobama s invaliditetom iz ruralnih područja Dalmatinske Zagore i dalmatinskih otoka.

Iako je projekt usmjeren na ranjive skupine, odnosno njihovo sustavno kapacitiranje za što uspješnije i održivije uključivanje u turističko-ugostiteljski sektor, 50% polaznika osposobljavanja biti će nezaposleni, uključujući i trajno nezaposlene, što znači da postoji prilika eventualne uspostave kontakta sa recentno educiranom radnom snagom, posebno prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Želimo vas uključiti u aktivnosti projekta, te vas pozivamo na sastanak radi dogovora o suradnji. Sastanak će se održati u srijedu, 30. svibnja, 2018. godine, s početkom u 10:30 sati, u prostorijama Vijećnice Grada Supetra, Vlačica 5, 21400 Supetar.

Sudjelovanje na okruglom stolu ne obvezuje, želimo dobiti povratnu informaciju od vas te vam također pružiti priliku za uspostavljanja vrijednih poslovnih kontakata.

Molimo potvrdite vaš dolazak na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.


Snježana Lisičić / Voditeljica projekta

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.