brac online

Tečaj eko gradnje koji će se održati od 9. do 16. lipnja u predivnom kampu Gea Viva obuhvaća praktično iskustvo gradnje, predavanje i vježbe dizajna kako bi vam pomogli da ostvarite vaš dom iz snova.

 

 

 

Inspirirat će vas mnoštvo tehnika i projekata nastalih na Gea Viva lokaciji koja pruža poticajno okruženje za učenje! Eko građevine su dizajnirane tako da imaju minimalan utjecaj na okoliš, koriste se obnovljivi i reciklirani materijali, primjerena izolacija i principi pasivnog solarnog dizajna. Pametnim dizajniranjem nacrta moguće je uštedjeti mnogo materijala, truda i novaca. Kroz praksu gradnje i vježbe dizajna ćemo iskusiti i produbiti naučene principe i vaš san o eko kući privesti bliže ostvarenju. Ako već imate neke skice ili ideju donesite ih sa sobom.

Više informacija na Gea Viva

Kontakt: Sabine Engelhardt, mob. 00 385 (0)91 880 4730, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.