brac online

Najmlađi ljubitelji kazališta opet se mogu radovati ove subote 25. kolovoza jer ih u bolskom kazalištu pod vedrim nebom, popularnom Teatrinu, očekuje još jedna dječja predstava, "Šumastikus", od 20 sati.

 

 

 

Predstavu će izvesti mladi glumci kazališta i umjetničke organizacije TeatruM Sanja Milardović i Petar Cvirn, koji su ujedno i autori predstave. Šumastikus je predstava čiji su glavni likovi dva karakterno različita djeteta, Roza i Draško. Spletom okolnosti zajedno su se našli u šumi gdje su ovisili jedno o drugome, te su morali pomiriti svoje različitosti kako bi preživjeli. Primjerice, ona voli slušati Taylor Swift, a on sove, ona ima puno prijatelja, a on samo nekoliko.

Predstava je uzbudljiva jer prikazuje kako preživjeti u prirodi uz sve nedaće, povremene svađe i otkrića. Namijenjena je najmlađima od 5 do 14 godina kako bi im prenijela znanje o preživljavaju u prirodi, kao i prednostima i manama tehnologije, ali i pravom prijateljstvu.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na ulazu u Teatrin, prije predstave.

 

 

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.