Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

24. Dani predškolskog odgoja Splitsko - dalmatinske županije ˝Mirisi djetinjstva˝, s temom "Glazba i pokret u suvremenom dječjem vrtiću", održat će se 22. i 23. studenog 2018. godine u Supetru, u Waterman Svpetrvs Resort. Svečano otvaranje, uz prigodni program, je 22. studenog u 11:00 sati, u dvorani Waterman Forum.

 

 

Organizator stručno - znanstvenog skupa je Dječji vrtić Mrvica - Supetar, a suorganizatori su dječji vrtić Trogir i Filozofski fakultet u Splitu, Odsjek za rani predškolski odgoj i obrazovanje.

Skup se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Splitsko-dalmatinske županije, Grada Supetra, Općine Nerežišća i Turističke zajednice Grada Supetra.

Kroz radionice, primjere iz prakse, okrugli stol i predavanje sudionici će imati priliku proširiti svoje znanje iz područja ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Obzirom da kvalitetnu odgojno obrazovnu praksu i kurikulum vrtića izgrađuju djelatnici vrtića, u skladu sa svojim profesionalnim znanjem i razumijevanjem vlastite odgojno-obrazovne prakse, te osobne motiviranosti za proces njezina unapređivanja, cilj je ovim skupom upravo to omogućiti odgojiteljima, ali i svim zainteresiranim stručnjacima iz područja odgoja i obrazovanja.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.