brac online

Općina Sutivan sudjeluje u Programu sufinanciranja nabave sadnog materijala koji poljoprivrednim proizvođačima omogućuje povoljniju nabavu sadnog materijala.

U prizemlju zgrade Doma kulture, u prostoru nekadašnje ordinacije dr. Milana Glavaškog, uskoro će započeti sa radom apoteka “Ljekarne Vujanović”.

Danas je zatvoreno odlagalište otpada “Košer” kod Gornjega Humca. Od sada će se otpad iz sedam bračkih općina odvoziti na odlagalište otpada “Kupinovica” iznad grada Supetra.

Na otoku Braču u tijeku je izgradnja obilaznice naselja Ložišća. Promet između Bobovišća i Ložišća bit će prekinut od 3. do 6. veljače.

Kako javljaju iz Vodovoda Brač d.o.o. u utorak, 28. siječnja doći će do privremenog prekida isporuke vode u ulici Ratac u Supetru.

U Bolu je izgorio stan u prizemlju obiteljske kuće. Na intervenciju je izišlo Dobrovoljno vatrogasno društvo (DVD) Bol sa četiri vozila i 12 vatrogasaca.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.